Gelukkig nieuw leven

Onze kraamverzorgende stemt haar zorg
altijd af op jouw wensen en verwachtingen

Kwaliteit van kraamzorg

Wij zijn trots op onze organisatie die garant staat voor professionaliteit, flexibiliteit en jarenlange ervaring op het gebied van kraamzorg. Onze gediplomeerde medewerkers zijn deskundig en ervaren en de organisatie beschikt over alle kwaliteitscertificaten op het gebied van kraamzorg. Jij bent hierdoor verzekerd van een mooi begin van je nieuwe leven als ouder en een mooi begin van het leven van je kind.

Onze kraamverzorgenden

Al onze kraamverzorgenden zijn gediplomeerde kraamverzorgenden en worden steeds volgens de laatste richtlijnen bijgeschoold. Onze kraamverzorgende stemt de zorg af op jouw specifieke behoeften en heeft respect voor jouw persoonlijke levenssfeer en geloofsovertuiging. Gedurende de kraamtijd leren we je steeds meer, zodat je aan het eind van de kraamweek zelfverzekerd in je nieuwe rol als ouder staat.

Verbetering kraamzorg en dienstverlening

Wij zijn voortdurend op zoek naar verbetering van onze zorg- en dienstverlening. Daarom vragen we jou hoe je de zorg hebt ervaren door de cliëntevaluatie in te vullen. Uit de tot nu toe ontvangen evaluaties blijkt dat onze cliënten erg tevreden zijn over onze kraamzorg. 99 procent geeft aan tevreden of zeer tevreden te zijn over de ontvangen kraamzorg. 

Certificaten

Wij zijn HKZ/ISO 9001 gecertificeerd. Met dit keurmerk voldoen wij aan alle eisen die worden gesteld vanuit de sector, financiers, cliënten en de overheid. Het certificaat wordt jaarlijks opnieuw beoordeeld door een onafhankelijke certificatie-instelling. Daarnaast zijn wij in het bezit van het certificaat WHO/UNICEF Zorg voor borstvoeding. Met dit certificaat tonen wij aan de regels van WHO/UNICEF in praktijk te brengen. Elke drie jaar vindt een herbeoordeling door de Stichting Zorg voor Borstvoeding plaats. Bovendien is Kraamzorg de Waarden een door Calibris erkend leerbedrijf voor de opleidingen van kraamverzorgenden.

Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan eenvoudig aan via deze button en je ontvangt als dank een leuke attentie tijdens de intake. Meld je aan en maak ook nog eens kans op een mooi kado!

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?