Terug naar overzicht

Terugblik van Sanne

Hallo, ik ben Sanne en werk als kraamverzorgende bij Kraamzorg de Waarden.
Tussen de kerstbomen en oliebollen door deel ik mijn ervaringen met jullie.

Kraamzorg de Waarden geeft op jaarbasis ongeveer 14.000 gezinnen zorg.

Zo aan het einde van jaar lijkt het mij leuk om 2016 nog eens in gedachte terug te halen. Een jaar waarin ik heb mogen stralen als het 'gezicht' van De Waarden. Een jaar waarin ik door de scholingen die voorbij zijn gekomen weer nieuwe dingen heb kunnen leren. Maar vooral een jaar waarin ik heb mogen doen waar ik het meeste van hou. Kramen! Jonge ouders op weg helpen met de veranderende situatie, hun nieuwe leven. De oplossing zijn voor een baby met krampjes en ouders die na zo'n nacht gewoon moeten slapen. Heel veel tips en tricks kunnen geven over borstvoeding en soms ook echt wel al die tricks uit de kast moeten halen om het te laten slagen. Ik heb tranen gezien van vreugde en ontlading, van pijn en soms ook van verdriet. Ongelofelijk veel beschuitjes heb ik gesmeerd en nog meer luiertjes verschoond. In gedachten komen al die gezinnen weer voorbij een vormen een blijvende herinnering.

Sannemetbloemen kopie kopie

Volgende week rond ik mijn laatste kraamweek van 2016 af. Mijn werkjaar 2016 zit er op. Het was een mooi jaar. Bedankt voor al die lieve, bijzondere en soms ook hele emotionele momenten. Bedankt voor mooie bevallingen die ik heb mogen aanschouwen en bedankt dat ik kennis heb kunnen maken heel veel jonge moeder, vaders, grote broers en zussen.
41 keer heb ik dit jaar een nieuwe wereldburger in mijn armen mogen sluiten. 
Perijn, Rosa, Max, Djayden, Lucas, Sten, Luuk, Cira, Mats, Roos, Fleur, Casper, Max, Cedro, Anna, Jelle, Kayliana, Noor, Lea, Christiaan, Maxim, Maceál, Cem, Lara, Ziyanna, Levi, Ayman, Bente en Guus.

Ik kan ze niet allemaal noemen, maar wens ze alle 41 (en de andere 13.959 baby's die zorg van De Waarden hebben ontvangen) samen met hun moeders, vaders, broers en zussen een heel fijn, liefdevol en gezond 2017 toe.

Kraamzorg de Waarden een gelukkig nieuw leven!

Groetjes Sanne

Wil je meer blogs lezen van Sanne? Klik dan hier

Laat je reactie achter

Posting comment as a guest.
Bijlages (0 / 3)
Share Your Location
Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?