Terug naar overzicht

Overname Rivas Kraamzorg

Per 1 juni 2016 neemt Kraamzorg de Waarden de cliënten en medewerkers van Rivas Kraamzorg over. Rivas Kraamzorg levert kraamzorg binnen ons werkgebied rondom Gorinchem.

Momenteel verandert er veel in het Nederlandse zorglandschap. Dit heeft ook consequenties voor het zorgaanbod van Rivas. De Raad van Bestuur van Rivas heeft besloten om meer focus aan te brengen. Kraamzorg was een klein onderdeel in het zorgaanbod. De continuïteit hiervan is beter gewaarborgd bij Kraamzorg de Waarden die is gespecialiseerd in kraamzorg en bekend staat als een organisatie die kwalitatief zeer goede zorg levert.

De naam Rivas Kraamzorg houdt hiermee op te bestaan.

Zowel Rivas als Kraamzorg de Waarden zijn verheugd over de overname. ‘De uitgangspunten die Rivas Kraamzorg heeft, komen overeen met die van De Waarden. Zoals de kwaliteit van zorg en één kraamverzorgende tijdens de kraamperiode. Tinie Hentenaar, teamleider Rivas Kraamzorg, beaamt dat. ‘We zijn blij dat we op deze manier zowel de continuïteit en condities van de zorg voor onze cliënten als de werkgelegenheid van onze professionals kunnen garanderen.’ 

Laat je reactie achter

Posting comment as a guest.
Bijlages (0 / 3)
Share Your Location
Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?