Terug naar overzicht

Kraam Inzicht is overgenomen door Kraamzorg de Waarden

Per 6 juni is Kraam Inzicht onderdeel geworden van Stichting Kraamzorg de Waarden Groep. Kraam Inzicht gaat als zelfstandige B.V. door onder de paraplu van Kraamzorg de Waarden Groep. Zowel Kraam Inzicht als Kraamzorg de Waarden zijn verheugd over de overname.

Zowel Kraam Inzicht als Kraamzorg de Waarden zijn verheugd over de overname. De voormalige eigenaren hebben zich vanaf het ontstaan van Kraam Inzicht onvermoeid ingezet voor cliënten, medewerkers en stakeholders en hebben ondertussen de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Dit is de reden om Kraam Inzicht voortgang te laten vinden met een nieuwe eigenaar. Kraam Inzicht past goed bij stichting Kraamzorg de Waarden Groep omdat de uitgangspunten van Kraam Inzicht overeenkomen met die van De Waarden. Zoals de kwaliteit van zorg, één kraamverzorgende tijdens de kraamperiode en het leveren van een actieve bijdrage aan de verbetering van de samenwerking met gynaecologen, verloskundigen en ziekenhuizen om de continuïteit van zorg te verbeteren.

Veranderingen

Voor cliënten, medewerkers en samenwerkingspartners verandert er niets. Kraam Inzicht blijft een zelfstandige B.V. met De Waarden als moederorganisatie.

Laat je reactie achter

Posting comment as a guest.
Bijlages (0 / 3)
Share Your Location
Kraamzorg aanvragen?

Kraamzorg aanvragen?

Spreekt onze kraamzorg je aan? Meld je dan aan en je ontvangt een uniek kadootje tijdens de intake. 

Aanmelden kraamzorg

Advies nodig?

Vraag het aan Sanne

Blijf op de hoogte
en praat mee

Advies nodig?